Pod kapicom: Jednostavno – najbolji

Ex-Yu mix 11. avg 202110:00 > 10:14 1 komentar
srpski vaterpolisti
REUTERS/Marko Djurica

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju, a ono je došlo kao kraj iz snova za trofejnu generaciju, iz koje su sedmorica igrača završila karijeru u nacionalnom timu.

Srpski vaterpolisti su osvojili sve što se osvojiti može, a u Tokiju su odbranili titulu iz Rio de Žaneira, i to posle neverovatnog preokreta protiv Španaca i sudija u polufinalu, a zatim i trijumfom nad Grčkom u finalu. Bila je to poslednja utakmica u reprezentaciji za Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Stefana Mitrovića, Duška Pijetlovića, Milana Aleksića, Gojka Pijetlovića i Branislava Mitrovića.

U proteklih godinu dana većina zlatnih vaterpolista (kao i selektor Dejan Savić i njegovi pomoćnici Vladimir Vujasinović i Stefan Ćirić) gostovala je u našem podkastu „Pod kapicom“, a ovo je savršena prilika da se gradivo obnovi. Nova izdanja podkasta, sa brojnim iznenađenjima čekaju vas veoma brzo.

Andrija Prlainović

Milan Aleksić

Dušan Mandić

Dejan Savić

Gojko Pijetlović

Filip Filipović

Duško Pijetlović

Vladimir Vujasinović

Strahinja RašovićBranislav Mitrović

Nikola Jakšić

Stefan Mitrović

Sava Ranđelović

Stefan Ćirić

U četvrtak vas u podkastu „Pod kapicom“ čeka gostovanje još jednog člana zlatnog tima Nikole Dedovića, a spremamo vam još mnogo iznenađenja u narednim nedeljama. Sve podkaste možete da pronađete na ovom linku.