Bura u Crnoj Gori, nižu se vaterpolo ostavke….

Vaterpolo 13. jun 202415:53 0 komentara
VPSCG

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore izborila je plasman na Olimpijske igre, trenutno se zajedno sa selekcijom SAD u Los Anđelesu sprema za Pariz, a u Crnoj Gori se nižu ostavke.

Prvo je predsednik Vaterpolo kluba Primorac iz Kotora, Siniša Kovačević podneo ostavku na mesto potpredsednika, uz sledeće obrazloženje:

VPSCG

„Danas sam podneo ostavku na mesto potpredsednika Vaterpolo saveza Crne Gore iz razloga nezadovoljstva načinom funkcionisanja i odnosima u Savezu. Seniorskoj nacionalnoj selekciji želim uspešan rezultat na predstojećim Olimpijskim igrama kao i mlađim nacionalnim selekcijama uspehe u takmičarskim obavezama koje su pred njima”, navodi se u ostavci Kovačevića, koja je objavljena na Instagramu PVK Primorac.

Nedugo zatim, ostavku je podneo i predsednik Skupštine Mirza Krcić.

„Poštovani delegati, obaveštavam vas da podnosim ostavku na mesto predsednika Skupštine Vaterpolo sveza Crne Gore. Ostavku podnosim iz razloga neslaganja sa načinom rada i odnosom između organa Saveza, a koji su bili neophodni kako bi imali bolje međusobno uvažavanje, iskren odnos i delovanje u ime i za Savez. Članovima, klubovima i delegatima Skupštine se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, a svim našim reprezentativnim selekcijama želim puno uspeha na takmičenjima koja slede”, naveo je Krcić.

VPSCG

Podsećanja radi, Crna Gora će na Olimpijskim igrama u Parizu, plasman u četvrtfinale nastojati da obezbedi u konkurenciji sa selekcijama SAD, Hrvatske, Grčke, Italije, Rumunije, dok su u drugoj grupi – Španija, Mađarska, Srbija, Francuska, Japan i Australija.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!