Ćetković za SK: Došao sam u Kotor da osvajam trofeje!

Vaterpolo 11. jun 202421:35 2 komentara
LEN/Istvan Derencsenyi

Čelnici vaterpolo kluba Primorac u saradnji sa stručnim štabom i trenerom Vjekoslavom Paskovićem, ozbiljni su u nameru da formiraju jak i kvalitetan tim, koji će imati šta da kaže i pokaže u Ligi šampiona, Regionalnoj ligi, Crne Gore.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Primorac je nedavno osvojio titulu šamiona Crne Gore, na koju se dugo čekalo, ostao je gro ekipe – Marko Mršić, Draško Brguljan, Nemanja Vico…. a stigla su u prva pojačanja u vidu Luke Murušića, odnosno Sava Ćetković.

VPSCG/Krsto Vulović

Jedan od najperpektivnijih centara planate, Savo Ćetković, u Kotor je stigao iz Novog Beograda koji je u nedavno završenoj sezoni osvojio triplu krunu – šampionat Srbije, Kup, trofej u Regionalnoj ligi, dok je na finalnom turniru Lige šampiona poražen od Ferencvaroša u polufinalu.

„Brzo i lako sam se dogovorio sa čelnicima Primorca. Dolazim u Kotor sa željom da pružim veliki doprinos na putu ka ostvarivanju ambicioznih ciljeva. Želimo duplu krunu u Crnoj Gori, želimo da budemo konkurentni najboljim timovima u Ligi šampiona i Regionalnoj ligi“, naglasio je Savo Ćetković za Sport Klub, pa zaključio:

VK Novi Beograd

„Stekao sam veliko iskustvo u Novom Beogradu. Bila je čast igrati sa vrhunskim vaterpolistima i šampionima. Sada se okrećem obavezama i ciljevima koji slede. Došao sam u Kotor da osvajam trofeje“.

Savo Ćetković je stavio paraf na jednogodišnji ugovor, uz opciju produženja istog na kraju sezone.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare