Dobožanov stiže u Novi Beograd, Branković ide u LA

Foto VK Radnički Kragujevac

Ono što se dugo šuškalo, ugledalo je svetlost dana. Specijalizovani sajt total-waterpolo objavio je da će iduće sezone golman Radničkog Lazar Dobožanov biti jedan od čuvara mreže Novog Beograda.

Na taj način pridružiće se Raduloviću i kako se čuje Lukiću koji će kapicu kluba iz srca Šumadije takođe zameniti novobeogradskom. Pored pomenutog trija, klub je za sada bez Vica koji ima privatne obaveze u Kotoru i pitanje je kada će se staviti na raspolaganje treneru Stevanoviću.

I to nije sve, izvesno je da će naredne sezone Radnički biti bez Stefana Brankovića. Reprezentativac, učesnik Evropskog prvenstva u Splitu, odlazi u Los Anđeles na školovanje. Očigledno je da će Radnički biti u situaciji da traži brojna pojačanja ako želi da zadrži rejting kluba iz srpskog i regionalnog vrha.

Foto VK Radnički Kragujevac

Dakle za petoricu će se tražiti zamena. Doveden je crnogorski vaterpolista Drašković. Vrlo brzo se očekuje konkretizacija dogovora sa Parizanom, po kojem bi Nikola Kojić mogao da zaigra za Kragujevčane. Ostaje da se vidi na koga će još Radnički da baci oko.

Što se Dobožanova tiče naredne sezone će imati težak zadatak. Novi Beograd je želeo golmana Breše, Petra Tešanovića ali je crnogorski reprezentativac ponudu odbio i potpisao novi ugovor sa Brešom.