Drašović i Murišić u Radničkom

Vaterpolo 11. jun 202417:27 2 komentara
Starsport

Radnički nastavlja da radi dobar posao u prelaznom roku. Posle Strahinje Rašovića i Radoslava Filipovića, Jakšića i Vasića nova lica u timu iz Šumarica su reprezentativac Srbije Radomir Drašović i crnogorski centar Nikola Murišić.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Klub su napustili Kojić (Špandau), Pljevančić novo pojačanje Šapca, Šulc čiji je novi klub još nepoznat dok će Stanojević razmatrati ponudu iz Italije a Adeišvili iz Hrvatske.

povezano

Novi Beograd je ostao bez Granadosa (Pro Reko), Filipovića (završio karijeru) , Drašovića (Radnički). O nekim potezima će se tek razgovarati. Radulović i Ćetković će dobiti odrešene ruke, Vlahopulos i Jakšić imaju ugovore, Pijetlović treba da odluči o daljoj karijeri, za verovati je da će Novi Beograd praviti poprilično novi tim pa su razni potezi mogući . Stigli su Gladović, Dimitrijević iz Partizana i Đuro Radović iz Jad rana iz Splita.

Partizan za sada ima odlaske. Žoao Pedro u OSC, Gladović i Dimitrijević u Novi Beograd, Jakšić u Radnički, pominje se i odlazak mladog Božovića u Špandau.

Bonus video

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare