LŠ: Milanović rastužio Vujasinovića

Vaterpolo 1. mar 202319:12 0 komentara
Foto: Gr/HSF

Izabranici Igora Milanovića, vaterpolisti Olimpijakosa, pobedili su izabranike Vladimira Vujasinovića, vaterpoliste Vuljagmenija u jednom od derbija devetog kola Lige šampiona sa 14:6 (2:1, 6:1, 3:3, 3:1).

Golove za Olimpijakos, postigli su: Konstantinos Genedijunas četiri, Marton Vamoš tri, Filip Filipović, i Dimitris Dimou po dva, Aleksandros Papanastasiju, Hristodulos Kolomvos, Janis Fontulis, Nikolas Glikas po jedan. Golove za Vuljagmeni, postigli su: Nikolas Koruvanis, Robert Vudhed, Dimitrios Nikolaidis, Efstatios Kalogeropulos, Nikolas Pasifakis, Andreas Almaris po jedan.

Olimpijakos trenutno ima 22 boda i siguran je učesnik finalnog, odnosno F8 turnira u Beogradu, a na osnovu prikazanog u dosadašnjem delu sezone, ekipe iz Atine može da bude konkurentna u borbi za evropski tron. Što se Vuljagmenija tiča, on je ostao na 13 bodova, pa mu u preostalih pet rundi sledi velika borba za kotu četiri, sa ekipama Radničkog iz Kragujevca i Jadrana iz Splita.

Posle izjednačene igre u prvoj deonici, koji je Olimpijakos posle preokreta dobio sa 2:1, u nastavku meča je do izražaja došao kvalitet Pirejaca.

LEN

Olimpijakos je u režiji Kolomvosa, Filipovića, Glikasa u Dimoe pobegao na 6:1, a zatim mirno priveo meč kraju. U narednoj rundi elitnog takmičenja, Olimpijakos gostuje ekipi Barselonete, a Vuljagmeni putuje u Split na megdan Jadranu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!