NBG očekuje podršku navijača i pobedu nad Marsejom

VK Novi Beograd

Novi Beograd nema izbora u duelu 10. kola Lige šampiona. U utorak, 21. marta, sa početkom u 19 časova i 45 minuta, na bazenu “Vlaho Bata Orlić”, protiv Marseja ne sme da se dogodi kiks. Najbolji srpski klub zaostaje dva boda za Brešom koja ima gostovanje u Budimpešti i još uvek postoje realni izgledi da se tim Živka Gocića nađe na poziciji broj jedan pred F8.

Sa druge strane Marsej nije ispunio očekivanja i teško je verovati da u preostalih pet kola može da nadoknadi razliku od sedam bodova koliko mu beži Jug. Publika će moći da pozdravi legendu srpskog vaterpola Andriju Prlainovića najboljeg igrača francuskog šampiona.

LEN

„Marsej vredi više od tih sedam bodova i šestog mesta. Oba sastava su imala dosta igrača angažovanih u reprezentaciji, umor je svakako prisutan. Pokušali smo da ih osvežimo i odmorimo. Analizirali smo Marsej. Verujem u dobru igru i povoljan rezultat “ rekao je Živko Gocić, trener Novog Beograda.

Gocić je istakao značaj podrške publike, uz konstataciju da su navijači derbi sa Ferencvarošem učinili još lepšim.

Nikola Jakšić
Starsport

„Bila je to najbolja podrška ove godine i očekujem da se to ponovi protiv Francuza.”

Nikola Jakšić, koji je propustio akciju reprezentacije u Podgorici, jer je klub smatrao da je umoran, kaže:

„Kompletni smo tek od prošlog četvrtka. Očekuje nas teška utakmica ali ako budemo na visini zadatka verujem da neće biti problema. Ovaj duel će nam biti priprema i za finalni turnir Regionalne lige na našem bazenu narednog vikenda.”

Utorak, 21.mart, grupa B: Ferencvaroš – Špandau  (20.45), OSC – Breša (19.30), Novi Beograd – Marsej (19.45), Sabadelj – Jug (19.30).

Plasman: Breša 24, Novi Beograd 22, Ferencvaroš 18, Jug14, Špandau osam, Marsej sedam, OSC šest, Sabadelj četiri.

VK Radnički

Sreda, 22.mart: Barseloneta – Olimpijakos (19), Jadran – Vuljagmeni (19) Dinamo – Radnički (19), Pro Reko – Hanover (18.30).

Plasman: Barseloneta 24, Olimpijakos 22, Pro Reko 21, Vuljagmeni 13, Jadran 10, Radnički devet, Hanover i Dinamo po tri boda.

Komentari (0)

Vidi sve komentare