Promena u Jadranu: Boro Lučić predsednik Novljana

Vaterpolo 24. okt 202220:53 0 komentara
VK Jadran Herceg Novi

Novi predsednik Plivačkog i vaterpolo kluba Jadran iz Herceg Novog je Boro Lučić, odlučeno je na 11. redovnoj sednici Skupštine.

Lučić je izabran i za predsednika Upravnog odbora, a na mjesto predsednika kluba naslijedio je Đura Marića, koji ostaje u Upravnom odboru kluba.

„Na Skupštini je izražena velika zahvalnost dr Đuru Mariću za sve što je učinio za klub u proteklih 20 godina kako je obavljao tu funkciju, te mu je u ime skupštine kluba uručena zlatna plaketa“, saopšteno je iz kluba.

VK Jadran/Vuk Ilić

Upravni odbor kluba će ubuduće funkcionisati u sastavu: Boro Lučić – predsednik i članovi: Đuro Marić, Boris Zloković, Nikola Milić, Stefan Vukićević, Nikola Ćetković, Zoran Jančić, Lazar Beko, Boris Boro Lazarević, Vladimir Stanišić, i aktivan sportista, shodno Zakonu o sportu, Danilo Radović.

Pored izbora i imenovanja na Skuštini su uvojeni: Izvještaj o radu Upravnog odbora, Izvještaj o takmičenjima kluba, Izvještaj o proslavi 100 godina kluba i izdavanju monografije “Prvih 100 u slikama” i usvojen je završni račun za 2021. godinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!