Radnički stvara jak tim, stigli su Rašović i Filipović

Vaterpolo 30. maj 202418:01 0 komentara
VSS/Orange.nl

U Radničkom misle ozbiljno. Posle osvojenog drugog mesta u Superligi Srbije, poziciji koja im se nije predviđala posle slabijeg igračkog kadra u odnosu na prošlu godinu (ostali bez Ćuka, Dobožanova, Lukića, Radulovića, Vrlića, Ukropine...) u Kragujevcu su spremni da naredne sezone igraju zapaženiju ulogu, posebno posle plasmana u Ligu šampiona.

Posle potvrde informacije da će se Strahinja Rašović vratiti u Kragujevac gde je imao sjajnu ulogu u godini osvajanja Regionalne lige, potvrdjeno je da će na golu tima iz Šumarica biti reprezentativni čuvar mreže Radoslav Filipović koji je završio sa angažmanom u Oradei.

Foto: Slobodan Sandić

Izvesno je da neće biti Nikole Kojića oko kojeg je Radnički „ratovao“ sa Partizanom. Najbolji igrač juniorskog svetskog prvenstva 2022. godine u Beogradu pojačaće Špandau na čijoj je klupi Vlada Marković.

Očekuje se da Radnički angažuje još neke vaterpoliste ali na pitanje koliko ima istine oko mogućeg angažovanja Semana i Vasića iz Crvene zvezde, crnogorskog reprezentativca Murišića, možda Petra Jakšića iz Partizana, u klubu kažu da dogovora još nema.

Ostaje nam da sačekamo, ali je već sada jasno da će Radnički iz Kragujevca imati jak tim u sezoni koja sledi.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!