Radnički oslobodio obaveza Radulovića i Vica

Vaterpolo 27. jan 202311:59
Marko Radulović
VK Radnički

Na Marka Radulovića i Nemanju Vica trener Radničkog Uroš Stevanović ne računa za obaveze u ovoj sezoni.

Za Radulovića je to sigurno dok Vico kaže da će se vratiti posle boravka u Kotoru. Informacija do koje je Sport Klub došao u predvečerje završnice Kupa Srbije povrđena je bez detaljnijih obrazloženja u klubu. Kako je rečeno oslobođeni su obaveza.

Marko Radulović
VSS Slobodan Sandić

Formalno se navode privatni problemi, Nemanja Vico je već u Kotoru. Posle utakmice u Splitu su u klubu odlučili da se zahvale i Raduloviću za kojeg se zna da bi naredne sezone trebalo da brani boje Novog Beograda.

„Da, idem u Novi Beograd. Ne mogu da igram ali ću se pripremati za narednu sezonu“ kratko je rekao Radulović ne želeći ništa više da kaže.

Nemanja Vico je prokomentarisao:

„Moram u Kotoru nešto da završim. Rekli su mi da se vratim kada se odlučim na tako nešto i vratiću se svakako“

Print screen

Sa igračke strane hendikep za Radnički, ali sigurno je i da u klubu imaju razloga, o kojem još ne govore, što su se odlučili na ovakav potez i da se liše igrača koji su i kandidati za reprezentativne akcije.

Da li će se klub i igrači još o ovome izjašnjavati ostaje da se vidi. Tek Radnički u nastavak sezone ulazi bez igrača od kojih je dosta očekivao. Vico je došao iz Partizana, Radulović je radeći nekoliko godina sa Stevanovićem stigao do nacionalne kapice.

Komentari

Vaš komentar