RL: Radnički vs. Crvena zvezda – odloženo

VK Crvena zvezda
Foto: VK Crvena zvezda

Ljubitelji vaterpola u regionu i Splitu, koji je domaćin jednog od dva turnira Regionalne lige, sa nestrpljenjem su očekivali okršaj Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde, ali će morati malo da sačekaju, jer je utakmica pomerena za 27. novembar.

Naime, na osnovu zahteva Crvene zvezde, čelnici Regionalne lige su meč koji je trebalo da se odigra u 13 časova i 45 minuta, pomerili za 27. novembar, sa početkom u 10 časova ujutro.

Crvena zvezda je u prvom kolu pobedila Solaris iz Šibenika sa 18:8, dok je Radnički, koji brani trofej odigrao nerešeno sa ekipom Primorca iz Kotora – 10:10. Zvezda je tražila odlaganje, zbog zbijenog termina odigravanja mečeva. Naime, izabranici Aleksandra Filipovića su u 13 i 45 trebalo da igraju protiv Radničkog, a u 18 i 50 protiv Primorca iz Kotora.

vk radnicki liga sampiona 2 Kragujecac
Foto VK Radnički Kragujevac

S obzirom da su oba meča od velikog značaja, doneta je odluka da se duel između Radničkog i Zvezde pomeri za 27. novembar. Zvezda će popodne odmeriti snage sa ekipom Primorca, koja je u jutarnjem terminu odigrala nerešeno protiv Mornara iz Splita – 12:12, dok će Radnički u poslednjem meču dana, odmeriti snage sa Jadranom iz Splita, koji je pobedio Mornar sa 17:7 i Solaris sa 16:7.

Komentari (0)

Vidi sve komentare