Šapić izgubio živce: Ko hoće da ide neka ide!

Vaterpolo 7. apr 202217:41 > 17:48 49 komentara
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dolazak Aleksandra Šapića na sastanak igrača Novog Beograda umesto čestitki za osvojenu Regionalnu ligu minulog vikenda, pretvorio se u monolog od 20 minuta sa salvom optužbi kako na rezultate tako i na ponašanje, pre svega, u predizbornoj kampanji u kojoj potencijalni gradonačelnik nije dobro prošao.

Prvi čovek kluba igračima je rekao da nema šta da čestita jer je prošle godine Radnički sa slabijom ekipom ostvario isti uspeh. Članovima reprezentacije Srbije, među kojima su osvajači dva olimpijska zlata, je poručio da su ispali u četvrtfinalu Igara u Tokiju predstavljali bi najslabiju generaciju u istoriji.

Povezane vesti

Takođe je zamerio vaterpolistima Novog Beograda da su krivi za odlazak, pre svega, trener Vladimira Vujasinovića, da su se krili za vreme njegove kampanje za gradonačelnika i da zaborave na njegov broj jer neće više da im pomaže.

Javna je tajna da su igrači nevoljno pristali da budu učesnici video poruke u kojoj Šapić priča o sportu u Beogradu. Jednostavno nisu želeli da se mešaju u politiku. Praktično vlasnik kluba im to nije oprostio, rekao je da će klub biti duplo gori prema njima i da ko god hoće može da ide, da neće da ih zadržava.

Skupu su prisustvovali skoro svi čelnici koji su ostali u šoku, a na kraju je trener Igor Milanović sam ostao sa Igračima.

Priča prosto neverovatna i to u samom finišu sezone kada Novi Beograd čeka borba još na dva fronta.

Sramotno je što su takvu tiradu morali da slušaju velikani poput Mandića, Jakšića, braće Pijetlović koji su u karijeri osvojili sve što treba i to više puta. Zajedno sa ostalim drugarima takav odnos nisu zaslužili.

Novi Beograd je, podsetimo, minulog vikenda u finalu Regionalne lige u srpskoj prestonici pobedio Jadran iz Splita 14:11, a početkom juna će biti domaćin Fajnal-ejta Lige šampiona.

Komentari (49)

Vidi sve komentare