Šćepanović i Marsej osvojili trofej u Kupu Francuske

Miloš Šćepanović, trener Marseja
P.Mesiano Deepbluemedia Insidefoto PasqualexMesiano

Vaterpolisti Marseja, aktuelni šampioni Francuske, nedavno su pobedili Crvenu zvezdu u Beogradu, napravili još jedan veliki korak ka ponovnom plasmanu na finalni turnir Lige šampiona, koju možete da pratite na kanalima Sport Kluba, a zatim su osvojili trofej u Kupu.

Marsej je kompletan finalni turnir odigrao bez Andrije Prlainovića i Uroša Čučkovića, ali su izabranici Miloša Šćepanovića na dominantan način stigli do trofeja. Pored Miloša Šćepanovića, razloga za slavlje su imali Dejan Lazović, Vladan Spaić, Ante Vukićević, kao i prethodno spomenuti momci koji će uskoro ponovo biti u sastavu tima.

Marsej je u četvrtfinalu slavio protiv ekipe Sete sa 19:4, zatim je u polufinalu pobedio Turkoan sa 21:9, a u borbi za trofej, Marsej je bio bolji od Noisija sa 17:11.

VPK Budva

U periodu koji sledi, primarni cilj Marseja biće da kompletira ekipu za iskušenja koja slede, kako u Ligi šampiona, tako i u šampionatu Francuske. Primarni cilj je odbrana trona i plasman na F8 Lige šampiona, koji je praktično već u rukama.

Pored toga, na osnovu prikazanog u dosadašnjem delu sezone, kristalno je jasno da će izabranici Miloša Šćepanovića imati šta da kažu i pokažu na finalnom turniru elitnog takmičenja, koji će biti organizovan u Beogradu.

Komentari (0)

Vidi sve komentare