Stanojević pred Tbilisi: Pobeda je jedina opcija

Nemanja Stanojević VK Radnički
Foto VK Radnički

Mada su šanse za plasman na F8 male, u Radničkom žele da se bore do kraja. U tom smislu se i prilazi utakmici 10.kola grupe A. Kragujevčani u sredu sa početkom u 16 časova gostuju Dinamu iz Tbilisija, a prenos je na Sport Klubu 3.

Dinamo iz godine u godinu igra sve bolje. Nedavno je Gruzija sa velikim brojem igrača ovog kluba, posle izvođenja peteraca savladala Srbiju u Podgorici i jasno je da je oprez neophodan.

„I pored činjenice da utakmica dolazi posle reprezentativnih obaveza i da imamo zdravstvenih problema idemo na pobedu. Favoriti smo i to želimo da potvrdimo u bazenu. Dinamo ima iskusne igrače, zatim dosta igrača sa naših prostora. Igrali su dobro u Kragujevcu, nedavno su iznenadili Hanover u gostima. Očekuje nas dug put i teško gostovanje ali smo optimisti“ rekao je reprezentativac Nemanja Stanojević.

VK Radnički

Utorak, 21.mart, grupa B: Ferencvaroš – Špandau  (20.45, SK HD), OSC – Breša (19.30, SK 6), Novi Beograd – Marselj (19.45, Nova Sport HD), Sabadelj – Jug (19.30, SK HD)

Plasman: Breša 24, Novi Beograd 22, Ferencvaroš 18, Jug 14, Špandau osam, Marsej sedam, OSC šest, Sabadelj četiri.

Foto VK Radnički Kragujevac
Foto VK Radnički Kragujevac

Sreda, 22.mart: Barseloneta – Olimpijakos (19), Jadran – Vuljagmeni (19) Dinamo – Radnički (19), Pro Reko –  Hanover (18.30).

Plasman: Barseloneta 24, Olimpijakos 22, Pro Reko 21, Vuljagmeni 13, Jadran 10, Radnički devet, Hanover  i Dinamo po tri boda.