Viktor Rašović stigao u PAO, Vasić u Radnički

Vaterpolo 14. jun 202415:53 0 komentara
Foto: Slobodan Sandić

Srpski reprezentativac Viktor Rašović će naredne sezone igrati za grčki Panatinakos. Prošle sezone, Rašović je branio boje Nojzi la Seka. Za narednu, uprava kluba je odlučila da podmladi sastav zbog finansijskih teškoća pa je Rašović dobio odrešene ruke.

Prva utakmica na EURO 2024 je u petak u 21.00. Da li ste pripremili svoj Snickers Fantasy tim?

U ovom klubu Rašović je bio u dva navrata i ostavio odličan utisak. Pored njega klub je napustio i trener Stefan Ćirić.

„Potpisao sam na godinu dana. Klub se dosta pojačao prvenstveno mladim igračima. U prošlom prvenstvu im je za malo izmaklo treće mesto. Igraćemo u Evrokupu. Francuzi na žalost nisu uspeli da zadrže ekipu. Izašli su mi u susret i zahvalan sam im. Biće mi lakše jer je tu i naš golman Rističević. Cilj je da se približimo vrhu Grčke, tačnije Olimpijakosu i Vuljagmeniju “ rekao je Rašović.

Radnički je i zvanično predstavio šesto pojačanje Dušana Vasića iz Crvene zvezde.

Foto: Slobodan Sandić

„ Prevagnula je ogromna želja za napretkom. Velikim delom je odluka inspirisana i time što ću raditi sa Urošem Stevanovićem, koga izuzetno cenim kao osobu i trenera. Radnički zaslužuje da bude na najvišem mogućem mestu, kako u srpskom, tako i evropskom vaterpolu. Nove saigrače poznajem poprilično dobro, sa nekima sam već radio, što u klubu, što u reprezentaciji. Na kraju krajeva tu je i moj saigrač iz Gruzije, Vato Dadvani i izuzetno mi je drago što ostaje. Želim da čuvena kragujevačka publika ponovo ispuni bazen do poslednjeg mesta, jer ovaj klub i ljudi u Kragujevcu to zaslužuju“ – rekao je Dušan Vasić.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!