De Laurentis: Siti nema novca za Kavanija

Prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis poručio je da su šanse Mančester sitija da dobiju Endinsona Kavanija male, pošto ne mogu da plate otkupnu klauzulu za napadača. Sve smo mogli da očekujemo, ali da „građani“ nemaju novac, to je sigurno nešto novo. Još jednom je Laurentis istakao da će do Urugvajca doći samo onaj klub koji plati klauzulu koja iznosi 63 miliona evra.

Siti je za Kavanija nudio Edina Džeka, kao i novac, ali izgleda da to nije zadovoljilo predsednika Napolitanaca.

– Rekli su da ne mogu da plate 63 miliona evra. Mogu samo da priušte Kavanija ako nekoga prvo prodaju. Ne mogu da prihvatim neki dogovor ili igrača ukoliko cena koju predstavljaju nije njegova stvarna vrednost. Džeko nije kao što je ranije bio, ove sezone nije bio starter. Ne liči na igrača koji je igrao u Bundesligi. Naravno, pričam ovo pod pretpostavkom da želi da dođe u Napoli – rekao je De Laurentis za Gol.

Pričao je De Laurentis i o intresovanju Čelsija.

– Nikada nismo razgovarali, to su samo glasine.

Kavani je nedavno priznao da mu je san da zaigra u dresu Real Madrida.

– Ništa se nije promenilo, pročitao sam njegovu izjavu. Ne zaboravite da je on ime napravio u Napoliju. Svestan je da je najvažniji igrač u Napoliju, ne znam da li će takav status imati u Realu ili nekom drugom klubu.

Author: Sportal.rs