Manćini želi Nasrija i Aguera

Fudbal - video 16. jul 201112:49 > 12:54
Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini potvrdio je da je zainteresovan za Serhia Aguera, posebno ako Karlos Teves napusti klub.
Aguero je u petak izjavio da bi bio zainteresovan za selidbu u Englesku, a za 23-godišnjeg napadača Atletiko Madrida već su zainteresovani Čelsi, Real Madrid i Juventus.
“Aguero je igrač koji može da igra za Siti jer je mlad i dobar je igrač kao Karlos. Može da postigne mnogo golova i igra sa Balotelijem, Džekom”, rekao je Manćini.
Teves je rekao da želi da napusti Siti da bi mogao da provodi više vremena sa porodicom, koja je u Argentini, ali klub traži preko 50 miliona za njega. Interesovanje za argentinskog napadača javno je iskazao Korintijans, a veruje se i da ga Juventus želi u svojim redovima. 
Manćini je, takođe, istakao da se nada da će moći da postigne dogovor sa Arsenalom oko Samira Nasrija do kraja jula. Francuz ima još godinu dana ugovora sa ‘tobdžijama’, a veruje se i da on sam želi da napusti klub. 

“Samir ima ugovor sa Arsenalom, a ceo dogovor zavisi od još mnogo stvari”, rekao je Manćini i dodao da ne zna da li je klub već poslao ponudu, “Ne znam ništa u ovom trenutku, jer je situacija za njega veoma teška. Nadam se da ćemo moći da ga kupimo jer nam je potrebno takvo pojačanje i to do kraja meseca”.

Author: AK