„Ako zatreba parkiraćemo dva autobusa protiv Zvezde“ (VIDEO)

Na redu je veliki derbi Superlige Srbije. Na TSC Arenu u Bačku Topolu stiže Crvena zvezda. Biće to susret prošle sezone dva najbolja tima u Srbiji, šampiona i vicešampiona.

Superliga Srbije

„Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde“, kaže šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić u najavi derbija 23. kola.

„Jedva čekamo! To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice što nam je i bio clji. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji“, dodao je Lazetić.

Na pitanje šta očekuje od šampiona Srbije, odgovara:

„Šta očekujem od Zvezde? Očekujem da ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo…“

FK TSC Bačka Topola Veljko Ilić
FK TSC Bačka Topola/ Veljko Ilić

Pored Žarka Lazetića, govorio je i Veljko Ilić.

„Očekujem uzbudljivu utakmicu i da im pariramo kao i svaki put do sada…“, kazao je talentovani golman.

Utakmica između TSC-a i Crvene zvezde na programu je u subotu u Bačkoj Topoli sa početkom od 16 časova. TSC je trenutno treći, Zvezda druga na tabeli.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare