Bilić: Razočaran sam, ali odlazim uzdignute glave

Fudbal - video 17. dec 202012:27 > 18:39 3 komentara
Nick Potts - Pool/Getty Images

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić javno se oglasio posle otkaza koji je dobio u Vest Bromvič Albionu, istakavši da odlazi uzdignute glave.

Klub je u sredu zvanično potvrdio da neće nastaviti saradnju sa Bilićem, koji je tim vodio u prethodnih 18 meseci. Hrvat je otkaz dobio dan posle remije sa Mančester Sitijem.

„Veoma sam razočaran što sam morao da napustim VBA. Počastvovan sam što sam vodio taj jedinstveni fudbalski klub predano i sa integritetom. Želeo bih da zahvalim svim igračima, mom trenerskom timu i našem stručnom štabu.

Neverovano sam ponosan što smo izborili promociju u Premijer ligu u našoj prvoj sezoni. Prava je šteta što naši navijači nisu bili sa nama u tom momentu. U ovoj teškoj godini, navijači su bili uz nas u svakoj situaciji. Meni i mom timu je čast što smo mogli da radimo u klubu koji ima tako posebne navijače.

Žao mi je što sve nije bilo onako kako smo želeli. Ali odlazim uzdignute glave, sa divnim uspomenama. Žao mi je što ne mogu da se oprostim od vas na pravi način. Želim klubu sve najbolje u budućnosti“, poručio je Bilić u pismu koje je poslao Dejli mejlu.

VBA je već imenovao Sema Olardajsa za novog menadera. Iskusni engleski strateg potpisao je ugovor na godinu i po.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare