Dajč: Ne garantujem da će ovakav biti svaki meč

Fudbal - video 4. feb 202318:21 1 komentar
REUTERS/Carl Recine

Menadžer Evertona Šon Dajč je manje od deset dana u timu, a već je napravio rezultat. "Karamele" su u užasnoj formi cele sezone, ali su na prvom Dajčovom meču dobile najbolji tim lige, Arsenal.

Novinari ali i navijači u Liverpulu su bili egzaltirani zbog rezultata Evertona. Žele još bolje rezultate pa je na pres konferenciji Šon Dajč dobio pitanje da li će nastupi biti još bolji nakon njegovog dolaska.

„Nema garancija. Nisam ovde da bih to garantovao. Sve što možemo je da nastavimo da radimo na način na koji mislimo da je ispravan. Ne možemo da imamo slobodne dane… Plan je plan. Plan se neće promeniti i oni to znaju. Kao što sam rekao radiće sledeće nedelje i već sam im rekao da će sigurno biti tako“, rekao je Šon Dajč.

On je rekao da je zadovoljan kako je njegova ekipa defanzivno odigrala ovaj meč.

„Ne sećam se previše njihovih šansi, a Arsenal zaista zna da otvori protivnika. Ne sećam se da se to dešavalo. Mi smo njih otvorili sa druge strane nekoliko puta sa dobrim kvalitetnim fudbalom, jednostavnim fudbalom. Verovali su jedni u druge, poštovali jedni druge, timski duh je na sve to ukrašen taktikom. Sa kvalitetom kojeg imamo, možemo da nađemo još kvalitetnih stvari. To ide sa rastom samopouzdanja. Znate me već neko vreme i sve se zasniva na maksimalnom trudu i danas smo se definitivno trudili najviše što smo mogli“, rekao je Dajč.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare