Damjanović: Momci hrabri i dosledni, zaslužena pobeda

Fudbal - video 20. maj 202420:29 0 komentara

"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Prvo poluvreme smo bili dosta dobri i kontrolisali smo sve i kao što je bio plan, u tom smeru je i išlo. Međutim, drugo poluvreme, znali smo, Ukrajinci su dobra ekipa, iz tranzicije su nam pravili probleme... Dosta dobre te duge lopte na njihovog napadača", rekao je posle pobede nad Ukrajinom selektor srpskih kadeta Jovan Damjanović.

„S vremena na vreme smo uspevali da se nametnemo, ali kako je prolazilo vreme bilo nam je sve teže i teže. Očekivali smo ovo. Sa druge strane, momci su bili fenomenalni, bili su hrabri, bili su dosledni, držali su se plana i mislim da je na kraju došla i nagrada. Prvo poluvreme smo mogli da damo još neki gol, mnogo smo iskreirali to prvo poluvreme da bi to prosuli, ali dobro“, dodao je Damjanović i dodao:

Kadeti Srbije pobedom otvorili Evropsko prvenstvo

„Polako. Mislim da smo zasluženo pobedili, najviše zbog nivoa igre u prvom poluvremenu, a odnosa u drugom delu. Tako da, polako, spremamo se, nema euforije, idemo korak po korak kao što smo i rekli. Ali, čestitam mojim momcima, protiv jedne jake ekipe smo uspeli da pobedimo“, poručio je selektor nakon prvog meča na Euru.

Mečeve sa Evropskog prvenstva za kadete pratite samo na kanalima Sport Kluba.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!