Još jedna Srpkinja u Engleskoj – Dejana u Brajtonu do 2024.

Fudbal - video 6. jan 202319:58 0 komentara
Dejana Stefanović
Brighton & Hove Albion, Twitter

Srpska fudbalerka Dejana Stefanović karjeru nastavlja u jednoj od četiri najjače profesionalne lige za žene. Potpisala je ugovor sa Brajtonom i od sredine januara gledaćemo je u engleskoj Superligi za žene.

Dejana je ugovor sa Brajtonom potpisala do juna 2024. godine i ona je drugo pojačanje novog menadžera Jensa Šuera.

„Ona je snažna igračica sredine tereba, veoma dobra u defanzivnim zadacima, ali takođe veoma dobro može da gradi igru. Takođe, fizički je veoma snažna što nam je svakako potrebno u veznom redu“, rekao je Šuer.

Dejana u Englesku stiže iz Norveške u kojoj je igrala za Valerenge. Već nekoliko godina je u Norveškoj, nastupala je za Avaldsnes i Albio iz Francuskoj. Sa Valarangom je bila i šampion Norveške.

„Čim sam čula da je Brajton zainteresovan, rekla sam agentu da me ništa drugo ne zanima, samo sam želela da sve protekne kako treba. Ja sam neko ko ima mentalitet pobednika, videćete koliko mi znači kada pobeđujem“, prva je Dejanina poruka navijačima.

Brajton je trenutno 11, a Superliga se nastavlja 14. januara, a Dejana će biti druga srpska reprezentativka koja igra u ovom takmičenju – uz Jelenu Čanković koja od letos brani boje Čelsija,

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!