Pep o Kanselu: Potrebno mu je da igra da bi bio srećan

Fudbal - video 3. feb 202315:23 1 komentar
Reuters/Molly Darlington

Donekle je bila iznenađujuća vest da je Žoao Kanselo otišao na pozajmicu iz Mančester sitija u Bajern poslednjih dana prelaznog roka. O tome je na konferenciji za medije pred duel sa Totenhemom (nedelja) govorio menadžer Građana.

Pep Gvardiola ukratko je objasnio zašto je Žoao Kanselo na kraju prelaznog roka otišao na pozajmicu u minhenski Bajern koji ima i opciju da na kraju sezone otkupi Kanselov ugovor.

„Pre svega želim mu sve najbolje do kraja sezone. Ne znam šta će se desiti sledeće sezone. On je bio važan igrač prilikom osvajanja prethodne dve titule.

Posle Svetskog prvenstva i tokom priprema za nastavak sezone dopadalo mi se to što sam video i odlučio sam da dam veću minutažu nekim igračima koji su mi se u tom periodu dopali.

Svi smo mi različite ličnosti, ja, vi, on.. On obožava da igra, odlično trenira. Ali, nije igrao mnogo u poslednjih nekoliko utakmica, možda čak i ne mogu tako da kažem jer je igrao. Ali, on je igrač kome je potrebno da igra da bi bio srećan. I odlučio je, odlučili smo zajedno da ga pustimo da ide u Minhen“, rekao je Gvardiola.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare