Pep: Želeli smo Skotu da pokažemo da je važan

Fudbal - video 15. maj 20210:07 3 komentara
Skot Karson, Ederson
REUTERS/ Scott Heppell

Pep Gvardiola rekao je u izjavi za BBC posle pobede nad Njukaslom da je zadovoljan igrom svog tima, pohvalio je Ferana Toresa, a govorio je i o golmanu koji je na Sent Džejms parku bio njegov prvi izbor. Skot Karson bio je oduševljen prilikom koja mu je pružena.

„Feran je postigao neverovatan broj golova u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi. Mlad je i odlučan. Došao je kao krilo, ali možda bismo mogli da razmislimo da ga premestimo na mesto napadača. On je dobar igrač“, rekao je Gvardiola.

„Igrali smo protiv deset igrača u kaznenom prostoru, oni se uvek duboko brane. Ali zato su izuzetno brzi u kontranapadima i uvek su veoma težak rival. Mislim da smo i pored toga dobro napadali, ali činjenica je da smo primili tri gola i na tome moramo da radimo“, rekao je o samoj utakmici Pep.

Skot Karson bio je starter na premijerligaškom meču posle deset godina:

„Izuzetno smo svi srećni zbog njega. On je za nas važan igrač, pravi je lider i danas smo želeli da mu to pokažemo na ovaj način“, rekao je menadžer šampiona Premijer lige.

Sam Karson bio je oduševljen prilikom koja mu je ukazana.

„Uživao sam u svakom minutu na terenu. Veoma mi je dargo što smo na kraju pobedili. Mislim da sam u nekom trenutku čak i zaboravio kakav je osećaj igrati takmičarski meč. Nažalost, nije bilo navijača i moja porodica nije mogla da bude uz mene u jednom od najponosnijih momenata u mojoj karijeri. Tri boda su ipak najvažnija, ne ja“, rekao je posle meča Karson koji je rekao da ne razmišlja o tome da li će dobiti medalju namenjenu šampionu, ali da je neće odbiti ako mu bude ponuđena.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare