Ronaldo: Cenim samo Daloa, Martineza i Kazemira

Kristijano Manchester United's Cristiano Ronaldo is seen on the substitutes bench Premier League - Manchester City v Manchester United
Action Images via Reuters/Carl Recine

Fudbaler Mančester junajteda Portugalac Kristijano Ronaldo kaže da ima lepo mišljenje samo o tri igrača kluba sa "Old traforda"

Britanski mediji objavljuju nove delove intervjua koji je Portugalac dao novinaru Pirsu Morganu, a koji je glavna tema poslednjih nekoliko dana.

povezane vesti

Ronaldo je izvređao Mančester junajted, sadašnjeg menadžera Erika ten Haga, bivše menadžere Ralfa Rangnika, Ole-Gunara Solskjera, sadašnje i bivše saigrače…

„Od igrača Junajteda mogu da istaknem samo njih trojicu. Diogo Dalo je vrlo profesionalan, iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profesionalan. Mogu još da spomenem Lisandra Martineza i Kazemira“, rekao je Ronaldo.

Portugalski fudbaler se potom osvrnuo na mlade fudbalere Mančester junajteda, koje je kritikovao.

„Oni ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram da kažem da moj sin, koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze puno lakše, uopšte se na muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uvo im uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primer ispred sebe, makar ne pokušaju da ga slede“, naveo je Ronaldo.

Pojasnio je i na koga misli.

„Ja sam taj primer. Svakog jutra prvi dolazim na trening i poslednji odlazim“, poručio je Ronaldo.

Ronaldo (37) se prošle godine vratio u Mančester junajted, a ima ugovor sa „crvenim đavolima“ do kraja sezone.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare