„Sem ako nam neko stavi igrača pod jelku…“

Fudbal - video 8. dec 202315:02 0 komentara
George Wood/Getty Images

Tradicionalno na kraju godine, Jirgen Klop kaže da Liverpul u januarskom prelaznom roku neće dovoditi nove igrače.

Na konferenciji za medije pred meč sa Kristal Palasom Klop je dobio pitanje da li će u januaru dovesti nekoga da pojača konkurenciju u zadnjoj liniji.

„Osam godina ne mogu da shvatim da mi postavljate ista pitanja. Stalno pričate o transferima. Kao da je to najjednostavnija stvar na svetu. Treba pronaći igrača, treba pronaći novac za njega, a kao da imamo beskonačno mnogo novca… Ne shvatam. Svi samo pričaju isto, mediji, navijači, svi“, počeo je Klop.

„Sve to košta. A igrač mora da bude pravi. Možete li vi da mi kažete koji je to klub koji prodaje dobrog štopera?Ne bilo kakvog štopera nego najboljeg jer samo takav može da igra u Liverpulu. Sada ih imamo četvoricu, ne treba nam peti. Sem ako bude povreda, to bi onda moglo da bude problematično zbog broja utakmica“, nastavio je Nemac.

„Ne živimo mi u nekom čarobnom svetu u kome možete da dovedete štopera svetske klase dok vam drugi ne ozdravi i bude spreman. Ako nam neko ne stavi igrača pod jelku i ne kaže da možemo da ga koristimo kad nam zatreba… Nisam o tome razmišljao, ali mislim da nećemo dovoditi nikoga“, zaključio je Klop i udovoljio novinarima da odgovori na pitanje o budućnosti Žoela Matipa koji je povređen a kome ugovor ističe na kraju sezone:

„Rekao bih da postoji šansa za produženje ugovora, ali ja se tu ne pitam. Siguran sam da će klub pokazati klasu, jer je to ono što treba da se uradi“, zaključio je Klop.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!