Neočekivano priznanje Ronalda: U kući čuva pepeo oca i sina

Fudbal - video 16. nov 202222:08 4 komentara
Kristijano Ronaldo Mančester Junajted Manchester United's Cristiano Ronaldo before the match Premier League - Everton v Manchester United
REUTERS/Phil Noble

Fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Portugalije Kristijano Ronaldo priznao je u intervjuu britanskom novinaru Pirsu Morganu da kod kuće čuva pepeo svog oca Žosea Aveira koji je umro 2005. godine i preminulog sina Anhela.

Povezane vesti

“Pepeo mog oca i pepeo mog sina su sa mnom. Želim da ih čuvam do kraja života, a ne da ga prospem preko okeana. Stalno razgovaram sa njima. Pomažu mi da postanem bolja osoba, da budem dobar čovek i otac,“ rekao je Ronaldo i nastavio:

„Kada je Georgina došao kući sva druga deca počela su da se pitaju: ‘Gde je drugi klinac? Gdje je drugo dete?’ Seli smo za sto i stalno su pitali gde je. Nedelju dana kasnije, rekao sam: ‘Budimo iskreni sa decom. Recimo im da je Anhel, tako smo hteli da ga nazovemo, otišao u raj. Djca su sve razumela. Pričali su: ‘Tata, ja sam mu ovo napravio’, a onda su uperili prst u nebo. Najviše mi se sviđa što je on deo njihovog života. Neću da lažem decu, rekao sam im istinu, ali to je bio težak proces.“

Teški trenuci ojačali su Portugalca.

„Na neki način postao sam bolji otac ostaloj deci. Postao sam bolji prijatelj sa njima. Zbližili su se sa taticom. To se odnosi i na mene i Georginu,“ izjavio je Ronaldo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare