Šta je Pep dobacio Darvinu pa je Urugvajac poludeo

Fudbal - video 3. dec 202312:11 4 komentara
Screenshot

Latinska posla na "Etihadu".

Aleksis Mekalister, kao jedan od onih koji su mogli jasno da razumeju čarke između Pepa Gvardiole i Darvina Nunjeza, ispričao je neliko dana posle remija u velikom derbiju šta je to tačno menadžer Mančester sitija rekao napadaču Liverpula, pa je ovaj poludeo.

Jedan od zainteresovanih bio je i sam trener Liverpula, Jirgen Klop, koji je smirivao Urugvajca, ali nije razumeo šta se tačno dogodilo.

„Pretpostavljam da Jirgen nije razumeo šta se dogodilo, pa me je zato pitao posle utakmice da mu ‘prevedem’ celu raspravu. Rekao sam mu da nije bilo ništa strašno. Kao što je i Jirgen rekao, obojica su veoma emotivne osobe, i Pep i Darvin, tako da na tome treba i da ostane. Pep je prokomentarisao nešto, Darvin mu odgovorio, ali ništa oko čega bi trebalo dizati frku. I ja sam se smejao kada sam čuo, a da je bilo nešto ozbiljno sigurno da se ne bih nasmejao na taj način. Ali ništa me ne zasmejava kao Darvin koji se razljuti tako brzo“, pričao je Argentinac.

„Sve je počelo kao Pepova šala, ali se u jednom trenutku izraz na Darvinovom licu promenio. Oni poštuju jedan drugog i na tome bi trebalo da ostane“, pokušao je svetski prvak da ostane zaključan, ali je novinar insistirao na detaljima.

„Ne znam da li bi trebalo da ispričam ali evo reći ću vam. U suštini, bilo je ovako. Ne znam da li je bio korner ili centaršut, uglavnom Holand je šutirao glavom i lopta je prošla pored stative. Pep se tada okrenuo i počeo naglas da komentariše koliko imamo sreće i tako nešto, mogli smo da čujemo“, rekao je Mekalister i nastavio:

„Malo kasnije, lopta je bila na drugoj strani, Lučo Dijaz je bio spreman da ‘trzne’ glavom, ali su ga u poslednji čas izblokirali. Tada je Darvin krenuo ka Gvardioli i dobacio: ‘Ko je sada srećnik?’. Od tog trenutka stvari su malo izmakle kontroli, ali su se svi smirili brzo“.

I konačan rezultat bio je sličan kao u ovom „kačenju“, 1:1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare