Farv: Kar je dobar, ali nije kao Rodžers

Ostali sportovi 3. jul 202219:13 3 komentara
Devonte Adams
xAmyxLemusx originalFilename:lemus-greenbay220109_npidJ.jpg via Guliver Image

Las Vegas Rejdersi doveli su hvatača Devontea Adamsa pred početak nove sezone, ali legendarni kvoterbek Bret Farv smatra da on neće biti podjednako produktivan kao ranije, kada je hvatao dodavanja Arona Rodžersa u Grin Beju.

Povezane vesti

„Ne želim da iskažem nepoštovanje prema Devonteu – mislim da će on učiniti Dereka Kara boljim kvoterbekom i da će vremenom postati izuzetan tandem. Da li će biti na nivou saradnje sa Rodžersom – vreme će pokazati“ rekao je Farv i dodao:

„Kar je veoma dobar igrač, ali nije još na Aronovom nivou. Ne želim da pokažem nepoštovanje ni prema Dereku, ali možda nikada neće dostići taj nivo. Adams dosta duguje Rodžersu za uspeh u Grin Beju. Odličan je igrač, videćete to i u Las Vegasu. Nije lako kada menjate sredinu, bio bih šokiran da u prvoj sezoni ima brojke slične prošlosezonskim“.

Rejdersi su Pekersima u zamenu za 29-godišnjeg hvatača ustupili pikove prve i druge runde ovogodišnjeg drafta, a Adams koji je predvodio ligu po broju uhvaćenih jardi i tačdauna prethodne sezone je postao najplaćeniji vajd risiver u istoriji NFL. U narednih pet godina će zaraditi 141 milion dolara.

Saradnja Adamsa i Rodžersa je bila izuzetno uspešna – hvatač je zabeležio 669 hvatanja i 73 tačdauna tokom osam sezona u Grin Beju – brojevi koji ga čine jednim od najuspešnijih hvatača u istoriji franšize.

Chris Unger. Getty Images

Rejdersi novu sezoni počinju sa novim glavnim trenerom Džošom Mekdenijelsom, a Kar i Adams će imati priliku da ponovo igraju zajedno jer su teren delili i tokom dve sezone na Frezno Stejtu. Rezultat njihove saradnje predstavljaju brojke od 233 hvatanja, 3.031 jarde dodavanjem, 38 tačdauna u 36 utakmica.

Nova NFL sezona počinje 8. septembra, a Rejdersi u prvom kolu gostuju Los Anđeles Čardžersima. Sva dešavanja iz najbolje lige američkog fudbala pratite ekskluzivno na Sport Klubu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare