Kome će sada Eron bacati? Adams trejdovan u Vegas

Ostali sportovi 18. mar 20229:51 7 komentara
AP Photo/Matt Ludtke

Grin Bej Pekersi su trejdovali hvatača Davantea Adamsa u Las Vegas Rajderse. U zamenu za ovog igrača koji je minulih sezona bio među ključnim šrafovima u napadu Pekersi su dobili pika prve i druge runde ovogodišnjeg Drafta.

Pekersi će ovim trejdom imati čak četiri pika među prvih 60 na Draftu. Imaju već 28. i 59. pika, a sada dobijaju i 22. i 53.

Što se tiče Adamsa malo je neobično da ovaj igrač napušta franšizu jer je nedavno Eron Rodžers potpisao novi ugovor sa Grin Bejom. Ipak Davante je želeo da igra u nekom drugom timu iako mu je Grin Bej nudio isti novac koji će na kraju dobiti u Vegasu. Petogodišnji ugovor je vredan 28 miliona dolara po sezoni.

Rodžers je navodno znao da će Adams napustiti ekipu kada je potpisivao ugovor. Inače Davante je Eronu bio omiljena meta u prethodnoj sezoni u kojoj su Pekersi imali najbolji učinak ali su ispali u plej ofu u prvom meču.

Davante ide u Vegas gde će ponovo sarađivati sa kvoterbekom Dejvidom Karom. Njih dvojica su zajedno studirali na univerzitetu Fresno Stejt odakle su 2014. ušli u NFL zajedno.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare