Sport kakav pamtimo – Ljubomir Bandović, uskoro na SK

Ostali sportovi 14. jun 202414:42 0 komentara

U novoj epizodi emisije Sport kakav pamtimo gost je bio jedan od najboljih glumaca sa ovih prostora gospodin Ljubomir Ljuba Bandović.

Sa gospodinom Bandovićem razgovarali smo o tome koliko je sport bio bitan za njegovo odrastanje a kroz razgovor smo saznali da je izuzetno ponosan na to što su sportisti iz Srbije među najboljima u svetu.

Izuzetno mu je bitno da li je neko za crveno ili crno bele ali mu nikada nije padalo na pamet da mrzi one koje navijaju za Crvenu zvezdu. Otkrio nam je i zbog čega mu je ekipa Liverpula zauvek u srcu i da njihove uspehe ali i poraze preživljava isto kao da gleda svoj Partizan.

Na koji način je reagovao kada su mu saopštili da posle predstave želi da ga upozna jedan od najboljih trenera evrope Željko Obradović, zbog čega misli da je Novak Đoković jedan od najdragocenijih ljudi u Srbiji i zašto je Medžik Džonson ispred Džordana, saznaćete ako pogledate premijerno emisiju Sport kakav pamtimo u subotu 15.06. od 18 časova ili reprizu u nedelju 16.06. od 14.30 samo na SK1.

Bonus Video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!